Kalkungryde

Her er en let, billig og fedtfattig opskrift som kan varieres med årstidens grøntsager og smag og behag.

Ingredienser:

300 gram kalkun i strimler
1 spsk olie
1 terning hønsebouillon
1 liter vand
1 stor porre
2 gulerødder
100 gram ærter
3 spsk brun farin
1 knivspids peber
½ tsk karry
Maizena

Fremgangsmåde:
  • Kalkunkødet svitses i olien.
  • Vandet samt bouillon hældes ved og kødet simrer ved svag varme.
  • Grøntsagerne renses og skæres i skiver, og tilsættes retten.
  • Der smages til med tomatpure, karry og brun farin.
  • Kalkungryden jævnes med maizena.
  • Ærterne tilsættes og koger med ca. 2 minutter
Som tilbehør kan serveres kartofler, ris eller pasta.

© AnesMad.dk

 
 Udskriv ForrigeNæste 

Om opskriften
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer 4 pers.