Kylling-karrysuppe

Dette er en dejlig suppe, der smager skønt både sommer og vinter. Kan serveres som forret eller selvstændig middagsret med et godt brød til.

Ingredienser:

Kylling
Suppeurter:
- 1 porre
- 1 løg
- 1 gulerod
- Knoldselleri
Rapsolie
Karry
1 liter hønsebouillon
3 spsk maizenamel
1 tsk revet ingefær
1 knivspids salt
1 teske sukker

Fremgangsmåde:
  • Kyllingen renses og kommes i en gryde med vand og suppeurter, og koger i ca. 50 minutter, til kødet er mørt.
  • Løg, gulerødder og porrer renses og skæres i tern.
  • I en gryde svitses løg og karry.
  • Vandet fra kyllingen sies og hældes over. Suppleres med hønsebouillon, hvis en stærkere smag ønskes.
  • Jævnes med maizenamel udrørt i koldt vand, og koger i ca. to minutter.
  • Suppen smages til med revet frisk ingefær, salt og karry.
  • Kyllingekødet skæres i strimler og tilsættes.
  • Gulerod og porre tilsættes og koger med i ca. tre minutter
Skal tilberedningen af suppen gå hurtigt, kan der købes kyllingebryst der skæres i tern og brunes. Hvorefter der tilsættes en liter færdig hønsekødssuppe. Øvrige ingredienser kommes derefter i suppen.

© AnesMad.dk

 
 Udskriv ForrigeNæste 

Om opskriften
Tilberedningstid 1½ time
Antal personer 4 pers.