Nem kødfars

Denne farsret egner sig godt, hvis man har lyst til at servere noget lækkert og billigt kød.

Ingredienser:

500 gram hakket kalkunkød
1 bakke champignoner
1 løg
1 fed hvidløg
2 tsk karry
½ tsk peber
1 tsk salt
½ tsk chili
½ tsk timian
2 æg
200 gram kvarg

Fremgangsmåde:
  • Kødfarsen bages i ovn ved 200° i ca. 1 time til kødet er gennemstegt.
  • Champignoner renses og skæres i tern, hvorefter de tilsættes kalkunkødet.
  • Løget pilles og snittes i fine tern. Løget tilsættes farsen.
  • Farsen røres fast med krydderierne, æg og kvarg.
  • Farsen kommes i en smurt brødform eller ildfast fad.
Som tilbehør til kødfarsen kan der serveres marineret kartoffelsalat, pestokartofler, pasta, ris eller kartoffler tilberedt som du bedst kan lide dem.

© AnesMad.dk

 
 Udskriv ForrigeNæste 

Om opskriften
Tilberedningstid 1½ time
Antal personer 4 pers.