Krydrede frikadeller

Jeg steger mine frikadeller i ovnen, da jeg synes det er lettest og sundest. Jeg slipper for at stå i stegeos, og der skal ikke tilsættes ekstra fedtstof til at stege i. Har du ikke prøvet denne metode før synes jeg du skal gribe chancen og prøve!

Ingredienser:

500 gram flæskefars
1 tsk salt
1 peberfrugt
1 løg
1 fed hvidløg
½ tsk peber
1 tsk paprika
1 æg
4 spsk mel
50 gram revet ost

Fremgangsmåde:
  • Farsen røres med salt.
  • Peberfrugt, løg og hvidløg renses og snittes i små fine tern. (Benyt evt. blender)
  • Peberfrugt og løg vendes i farsen.
  • Krydderier og æg vendes i farsen.
  • Mel tilsættes til farsen hænger sammen.
  • Den revne ost tilsættes og farsen formes til frikadeller.
  • Frikadellerne bages i ovn på bagepapir i ca. 30 minutter ved 200°.
Til frikadellerne kan man servere kartofler, pasta eller ris samt sin favoritsovs hertil. Jeg vil anbefale en krydret tomatsovs eller bearnaisesovs.

© AnesMad.dk

 
 Udskriv ForrigeNæste 

Om opskriften
Tilberedningstid 1 time
Antal personer 4 pers.