Marinerede schnitzler

Ingredienser:

4 skinkeschnitzler
1 spsk brun farin
1 spsk engelsk sauce
2 spsk honning
citronsaft fra ½ citron
1 knivspids kardemomme
1 tsk karry
salt, peber

Fremgangsmåde:
  • Farin, engelsk sauce, honning, citronsaft, kardemomme og karry røres sammen til en marinade.
  • Marinaden hældes over schnitzlerne, og trækker ca. 1 time i køleskab.
  • Efter marinering vendes schnitzlerne på en varm pande, og lægges i et smurt ildfast fad. Schnitzlerne krydres med salt og peber.
  • Resten af marinaden hældes over schnitzlerne, og de steger færdige i ovnen ved 200° i ca. 20 minutter.
Serveres med sur-sød sauce og ris.

© AnesMad.dk

 
 Udskriv ForrigeNæste 

Om opskriften
Tilberedningstid 2 timer
Antal personer 4 pers.