Gryderet

Dette er en grundopskrift på en gryderet. Heri kan man komme alverdens grøntsager (jeg har brugt rodfrugter). Let og billig hverdagsret.

Ingredienser:

400 gram okse, kalve eller svinekød i strimler
1 løg
300 gram rodfrugter
1 ds flåede tomater
2 spsk tomatpure
1 dl vand
2 spsk tomatpure
paprika
salt
peber
maizenamel

Fremgangsmåde:
  • Kødet brunes i en gryde. Løg og grøntsager renses, skæres i tern og tilsættes. (Jeg har brugt majroe og gulerødder)
  • Vand, tomatpure og flåede tomater kommes i gryden.
  • Retten simrer ca. 45 minutter til kødet er mørt.
  • Smages til med krydderier, salt og peber.
  • Jævnes eventuelt med lidt maizenamel.
Hertil serveres ris eller kartoffelmos.

© AnesMad.dk

 
 Udskriv ForrigeNæste 

Om opskriften
Tilberedningstid 2 timer
Antal personer 4 pers.